(Yemek güveçten çıkmadan fotoğrafını çekmiştim.. )
2 Patlıcan
200 gram Taze fasulye
Yeşil Biber
2 adet Domates
1 adet Patates
Et (isteğe bağlı)
1 adet Soğan
Yapılışı: Etli yapacaksanız
İlk önce küp küp doğranmış soğanı bi tavada kavurun,
Sonra etleri ekleyip biraz kavurun ve
çok az suda yarı yarıya pişirin.
Sonra güvece bunu boşaltın ve
Bütün sebzeleri doğrayıp güzelce içini doldurun
Yumuşak sebzeler üst kısma yerleştirin.
Kapak olarak resimde'de görüldüğü gibi hamurdan yaparım
çok az un'a ,su ve tuz ekler yoğurur.
Kapak yaparım..Ve fırına...
Afiyet olsun...
2 yorum:
ay nefis olmuştur.eline sağlık.canım.
ellerine sağlık.
Yorum Gönder