Malzemeler:
1 L. süt
1,5 s.b. şeker
1,5 s.b. un
Yarım yemek kaşığı margarin
1 vanilin
İsteğe bağlı 1 damla sakızı
Yapılışı:
Teflon tencereye süt,şeker,un konup,ocağa konup,pişirilir..
Tavuk göğsünü sürekli pişene kadar karıştırmak gerek.
Yoksa topaklanır,benden söylemesi :)
Karıştırırken margarinide koyup,karıştırıyoruz.Katılaşmaya başlayınca
vanilini de ekliyoruz.Biraz karıştırıp,altını kapatıyoruz..
Islatılmış borcama döküp,soğumasını bekliyoruz.
Not: Çelik tencerede yaparsanız,pişip altını kapattıktan sonra 5 dakika mikserle çırpın..
Soğuk servis yapıyoruz...
Afiyet bal şeker olsun ...
1 L. süt
1,5 s.b. şeker
1,5 s.b. un
Yarım yemek kaşığı margarin
1 vanilin
İsteğe bağlı 1 damla sakızı
Yapılışı:
Teflon tencereye süt,şeker,un konup,ocağa konup,pişirilir..
Tavuk göğsünü sürekli pişene kadar karıştırmak gerek.
Yoksa topaklanır,benden söylemesi :)
Karıştırırken margarinide koyup,karıştırıyoruz.Katılaşmaya başlayınca
vanilini de ekliyoruz.Biraz karıştırıp,altını kapatıyoruz..
Islatılmış borcama döküp,soğumasını bekliyoruz.
Not: Çelik tencerede yaparsanız,pişip altını kapattıktan sonra 5 dakika mikserle çırpın..
Soğuk servis yapıyoruz...
Afiyet bal şeker olsun ...